Ωράριο Eshop: Δευτέρα - Παρασκευή 07:30 - 16:00

9/9

Τρόποι Αποστολής

1.Με δικό μας μεταφορικό μέσο.


Εντός  Αττικής αποστολή για παραγγελίες απο 12 κιλά και πάνω ή για ογκώδης παραγγελίες και εως 20 χλμ από την έδρα η χρέωση είναι 15.00 ευρώ ανά παραγγελία. Η αποστολή σε αυτες τις περιπτώσεις είναι 2 έως 5 εργάσιμες .

 

2.Αποστολή μέσω Courier

Εντός Αττικής βάση τιμολογίου ή χρέωση είναι  εως 2 κιλά 3.10 ευρώ και για καθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 0.80 λεπτά. Για επαρχία η χρέωση είναι εως 2 κιλα 3.50 ευρω και για κάθε κιλό επιπλέον 0.80 λεπτά.

3.Αποστολή σε επαρχία και εκτός Αττικής μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Αυτός ο τρόπος γίνεται σε περίπτωση ογκώδης παραγγελίας ή βαρύ φορτίου μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Η αποστολή δεμάτων προϋποθέτει να έχει προπληρωθεί το ποσό της παραγγελίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η επιχείρηση αναλαμβάνει δωρεάν την αποστολή του δέματος έως την μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, και το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

4.Παραλαβή απο το κατάστημα αν σας εξυπηρετεί χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά.Προυποθεσει για αγορά από το φυσικό κατάστημα με τιμές e-shop είναι να έχει προηγηθεί παραγγελία μέσω του e-shop.Τροποι παραγγελίας είναι on line ή αν χρειαστεί κάποια διευκρίνιση μπορείτε με τηλεφωνική παραγγελία.

5.Το κόστος αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 2.30 και γίνεται μόνο με μετρητά στο χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης για την παράδοση της παραγγελίας.Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται επί πεζοδρομίου.                                                                                                                               

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.Σε δυσπρόσιτες περιοχές ή σε απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

 

Τρόποι Πληρωμής

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αριθμός λογαριασμού IBAN GR 46 0172 1210 0051 2108 7642 160 Τράπεζα Πειραιώς όνομα δικαιούχου Δημητριάδης Δημήτρης.Σε περίπτωση πληρωμής από άλλη Τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη,παρακαλώ ελέγξτε αν έχουν εξοφληθεί το κοστος παραγγελιας και τα εξοδα μεταφορας και τραπεζας εαν υπαρχουν και ειδοποιηστε μας η τηλεφωνικα η με email.
  2. Με μετρητά στο κατάστημα
  3. Με Πιστωτική κάρτα
  4. Αντικαταβολή
  5. Με iris μεσω ΑΦΜ