Η επιχείρηση "XROMAGORA" ιδρύθηκε το 1967 στον Πειραιά. Είναι μια αμιγώς οικογενειακή εταιρεία, με σύγχρονες εγαταστάσεις και εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονη οργανωσιακή κουλτούρα ενώ βασικό μέλημα μας είναι η απόδοση στον πελάτη μας της βέλτιστης ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Πρώτιστο στόχο έχει την εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εγκεκριμένων προϊόντων, που έχουν κύρια στοιχεία την άριστη ποιότητα κατασκευής αλλά και την ασφάλεια της χρήσης τους. Αναπτυχθήκαμε στον κλάδο της δόμησης, με βασικότερους τους τομείς της εμπορίας χρωμάτων, σιδηρικών υλικών, υδραυλικών και ειδών οικιακής χρήσης. Στον κλάδο των χρωμάτων λειτουργεί μηχανή χρωματισμού με δυνατότητα άπειρων συνδυασμών.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η επιχείρηση έχει καταφέρει να αποτελεί για κάθε επαγγελματία στο χώρο και κάθε πελάτη μια αξιόπιστη επιλογή. Ο σεβασμός στους πελάτες μας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και παράλληλα ο σεβασμός στις αρχές της επαγγελματικής ηθικής μας ωθεί να βελτιώνουμε καθημερινά την αξιοπιστία των προϊόντων μας και το το επίπεδο των υπηρεσιών που τα συνοδεύουν.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το κατάστημά μας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Αφμ 078923410
ΔΟΥ Ε Πειραιά
Αριθμός Γεμη 55694109000
Δωδεκανήσου 17-19